MERHABA,arkadaslar evet ben üretici durumundayım 25 tl lik ellamur fiyatı oldukca fazla soylediğiniz doğru ancak biz ellamur u 5 farklı konsepte yaptık basic,colors,nature,platin,teenage, platin yani sn gordugunuz 25 tl fiyat en pahalı olan model kaldıki satısı gitti gidiyordan yaptık 25 tlnin 2,5 tl si onlara gidiyor 4 tl si nakliye tarafımmızdan ödeniyor 17-18 kdv düşüldğünde kalan para 13 civarlarında üstündeki baskı oldukca pahallı bir yontem sadece üstündeki metal aksesuar bile 1.35 tl maliyetli kumaşı ise oldukca kalın ve sağlam özellikle organik seçim yaptık ancak organik üretim sertikası olmadan organik yazmak doğru olmayacağı için belitmedik,yakında daha i fiyatlı diğer ünlerde çıkacak,gelelim ağaçlar.net çanta projesine ben varım zevkle dikeriz ve maliyetine para kazanmadanda üretmeye hazırim hiç sorun değil,yeterki böyle bir oluşum başlasın siz isteyin yeter,bu arada ellamur için agaclar.net kullanıclari
http://www.cantanet.com dan bizimle irtibata gecerlerse istedikleri indirimi yapar yollarim oda problem değil biz günlük 80,000 bin kapasite ile ürretim yapan bir işletmeyiz aynı zamanda sıkı bir cevreciyiz bu yüzden her seyden para kazanacağız diye bir arzumuz yok bir kaç kişi daha naylondan kurtulsun bunun mutluluğu bize yeter
mutlu kalın..