View Single Post
Eski 27-07-2010, 22:07   #1286
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Sevgili kaptanzst, size cevap verirken hep temkinli oldum ve dikkatim sürekli aynı soruların cevaplarını verdiğimi konusunda beni uyardı. Hatta bir ara hassasiyetinizden dolayıo sizi zorluyorsa artık b5a kullanmayın demeyi bile düşündüm.

Bence şunu yaptırmalısınız: kendiniz için alerji testi yaptırın çıkan sonuç eğer b5a özelliklerini işaret ediyorsa elbette bu durumda uzak durmanız gereken bir gübre olacaktır. Sonuçta kokusundan rahatsız olduğu ve özellikle kimyasal maddelere alerjisi olduğu için (kendisi forum üyemizdir) kullanacağı b5a yı bana dozlattıran kullanıcılar bile var. Ancak o kişi beni kimyasal kokusu ile ilgili olarak uyardığı ve sadece bu hassasiyetinden dolayı bende canı gönülden yardımcı oluyorum.

Ancak yine diyorum bir alerjen testi yaptırmalısınız ki esasen buna ne neden olmuştur bilinmeli. Ancak şahsi kimyasal alerjisi olan bir kişi dışında b5a nın sizde neden olduğunu düşündüğünüz etkiye ne rastladık nede etki mekanizmasında böyle bir etkisi söz konusudur. B5A içerdiği hammaddeler itibariyle veya kokusyla bahsettiğiniz ortamda 1 kg kullansanız dahi sizde böyle bir etki yapmaz şahsi alerjiniz olması durumu hariç tabi.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön