View Single Post
Eski 27-07-2010, 12:33   #1277
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sn Kaptan

Benim de anlatmak istediğim şeylerden sadece bir tanesi budur. Siz çok iyi niyetle yaşadıklarınızı anlatıyorsunuz. Bu gibi riskler önceden bilinebilir ancak B5A üreticilerinin tavrıyla bu iş çok zor. Çünkü ne B5A'nın ne olduğunu söylüyorlar (aslında kendileri de tam olarak bilmiyorlar). Önce mekanizma diye bir dizi olay anlatılmaya çalışılıyor sonra mekanizmanın sadece biri bu deniyor. Başka mekanizmalar da var deniyor ve anlatılanlarda da tam olarak neyin anlatılmak istendiği açık seçik belli değil. Ben kesinlikle kavga etmiyorum. Benim açımdan bu tartışma bir kavga değildir sadece anlamaya çalışıyorum. Ama anlaşılacak gibi değil. Çünkü b5A nın içinde hem her şey (ve her mekanizma) var hem hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ben açıklık kazandırmak için sorular ve kanıtlar soruyorum. Bir sürü argüman anlatılıyor ama asıl anlatılması gerekenler ya da kanıtlat hep es geçiliyor. O yüzden bundan sonra kanıt sormayacağım. Sadece fikir soracağım. Kaınt nasıl olsa gösterilmeyecek. (Bana deneyini siz yapın deniliyor! Ürünün sahibi ben miyim de analizleri ben yaptıracağım?) Alın şimdi sizin bu mesajınızın üzerine bir soru daha soracağım. Bakalım ne yanıt gelecek hep birlikte göreceğiz.

Sayın Selahattin Bey, Sayın Kaptan'ın bu mesajı üzerine bu çıkan gazın ne gazı olduğu hakkında bir fikriniz var mı acaba yoksa bu da bazen oluşan bazen oluşmayan çok istisnai durumlardan biri mi?

Düzenleyen Dogasever : 27-07-2010 saat 12:42 Neden: Ekleme
Dogasever Çevrimdışı   Başa Dön