View Single Post
Eski 25-07-2010, 23:30   #594
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Herşey bir tarafa, o ''Alaca'' salkımını, asmasından koparıp yemenin zevkine varmak isterdim.
Birde diş bademi! O da bizim bu iklimde yetiştiremiyeceğimiz farklı güzelliklerden.
Olsun. Onları, sizlerin fotoğraf karelerinde görmek te güzel..
Hünnaplarınız bayağı büyümüşler. Benim ilk çıkanların büyük bölümü döküldü. fidan genç olduğu için besleyemedi. Bir diğer fidanda, farklı bir tür olduğu için, yeni meyve tutuyor. Ancak, hünnap'ın bu kadar hızlı büyüyebileceğini aklımın ucundan geçirmezdim.Hele biri varki; mayıs başında 1metre olan boyu, 2 metreyi geçti ve hala uzuyor. Üstelik yeni sürgünlerde çiçeklendi ve meyve tuttu.

Nektarini inşallah, kurtarırsınız. Bu sizin için büyük bir başarı olacak gibi...
Sonucu paylaşırsınız umarım.
Hadi bakalım, kolay gelsin.
Keşke bahçedeki tüm meyvelerden, tattırabilme imkanım olsa. Yine de bu taraflara yolunuz düştüğünde, değerli eşinizle birlikte, sizleri ağırlamaktan, eşim ve ben memnuniyet duyarız.

Nektarini kurtarmayı çok istiyorum. İnşallah o da yasemin gibi yüzümüzü güldürür.

Her zaman yazamasam da sizin bahçeniz ve bitkileriniz takip ettiğim nadide bahçeler arasında. Ben de size kolaylıklar diliyorum.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön