Teşekkür ederim. Sayın Balbay ın numunelerini (2 kg kadar) hazırladım. İnşaallah yarın adresini de aldığımda kendisine göndereceğim. Kendim de 1 yıldır arıcılık ile meşgul oluyorum. Bir şehirli olarak 1 yıldır yeni yeni köyü ve bitkileri tanımaya başladım. (Buğday, ay çiçeği ne zaman ekilir
vb öğrenmeye başladım.) Arılarımı götürdüğüm yerlerdeki köylülerle arkadaşlığımı da pekiştirmek için anlatmaya çalışıyorum ama pek faydası da olmuyor. İnsanımız armut piş, ağzıma düş diyor..
Neyse, bu amaçla 20 kg lık bir torbayı da ben satın aldım. Yaklaşık olarak yarısını dağıttım. Benden ilk numune isteyecek olan 4-5 kişiye daha 2 şer kg kadar ETİDOT-67 göndereceğim. Sonra isteyen olursa, İşletmenin faksını verip, İşletme Müdürlüğünden talep etmelerini rica edeceğim.
Bize gelen ve geri bildirimde bulunan köylüler
vb. boraks ve etidot-67 kullanımlarından dolayı ciddi verim artışından bahsediyorlar.
Esasen bu konu, kanaatimce, ayrı bir organizasyon gerektirecek kadar önemli. Forumda, bir çok ehil uygulamacı var. Akademik çalışmalar için de Yök tez veri tabanı her kese açık. Umarım bu forum vesilesi ile, ETİDOT-67 ve tarımda bor kullanımı ile ilgili geri kalmışlığımızı, kısa sürede bertaraf ederiz.