Selahattin Bey'in mesajı:
B5A da ise toprağa giren hayatiyeti sonlandırılmış içerik topraktaki ve b5a hammaddesi içerisindeki organik madde doğrultusunda bakteri faaliyetiyle karşılaştığında gen aktarımı esasına dayalı olarak b5a yı tekrar biyolojik içeriği olarak aktive etmektedir, B5A ile bakteriler 200 kat hızlı çoğalmaya başlamaktadır yani B5A nın sonlandırılmış canlılığı ne ise bakteriler o şekilde hareket etmektedirler. 200 kat hızlı çoğalan bakteri yaptığı işi 200 kat daha kısa sürede yapmaktadır işte topraktaki parçalayıcılığı ve çözücülüğü buradan geliyor
Selahattin Bey,
Diğer yazılanlar veya mevzuatın durumu ayrı bır konu. Ben sadece etki mekanizması ile ilgileniyorum. Sorum da bununla ilgili olacak. Yukardaki gen aktarımı, 200 kat hızlı çoğalma veya yaptığı işi 200 kat daha kısa sürede yapma olarak belirttiğiniz mekanizmaların herhalde deneysel ve/veya teorik çalışmasını yaptığınız ki burada mekanizma olarak açıklıyorsunuz. Çünkü verdiğiniz bu mekanizma çok somut şeylerden (hatta rakamlardan) bahsediyor. Örneğin, çok somut bir şekilde "yaptığı işi 200 kat daha hızlı yapıyor" demeniz teorik bir çıkarımın ya da deneysel bir çalışmanın sonucu olmalı diye düşünüyorum. Elinizde bu "gen değişimi," "200 kat hızlı üreme" ya da "200 kat daha hızlı iş görme" beyanlarının kanıtı var mı? Varsa buradan bize de iletirseniz memnun oluruz. Saygılarımla.
Düzenleyen Dogasever : 25-07-2010 saat 21:21
Neden: paragraf ilavesi
|