View Single Post
Eski 25-07-2010, 19:18   #61
balbay
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2009
Zaten konu da bu keçi milleti bulduğu herşeyi yediği için mutlaka kontrol altında beslenmelidir. Verdiği zararlar da dediğim gibi zaten bir çok ülke tarafından tespit edilmiş ve yaptırımlar uygulamıştır.

Dağ köylüsü içinde bulunduğu '' Hepimize ait orman varlığı '' nı kendi yararına, ama bizim zararımıza keçisine yediremez.

Orman Köylüsünü kalkındırmak için başkaca tedbirler alınabilir. Ama bu kalkındırma öyle olmalıdır ki o kalkınırken biz zarar görmeyelim.

Orman köylüsü, hayvan yetiştiricisi, çiftçi, sanayici, memur, işçi, genç, yaşlı herkes in bir takım sorrunları, çözüm bekleyen talepleri var.

Ama bu taleplerin karşılanması için asla bir diğerimizin hakkının yenmesi, ortak varlıklarımızın peşkeş çekilmesi söz konusu olamaz.

Keçinin ormana da, ekili dikili alanlara da sokulması doğru bir kararla yasaklanmıştır. Bu yasağa da uyulması gerekmektedir.

Kimse bilimsel verilerin ışığında kanunla düzenlenen uygulamaları ben tanımıyorum diyemez.

Ben ilk mesaj da ki çığlığın yeterince duyulduğunu, bir sonuca ulaşana kadar takip edilmesi gerektiğini, kimin elinden ne yardım geliyorsa yapması gerektiğinin doğru uygulama olacağını, belirterek bu konunun kendi adıma son mesajını yazmak istedim.

Hepinize hepimizle barışık yaşayabilme, ve yaşadığımız çevreye duyarlı kalabilme hasletleri dilerim.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön