View Single Post
Eski 25-07-2010, 17:57   #58
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu
 
İsmail Karagülle's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
Ben komplo teorisi üretmiyorum . Sadece sordum .

Sayın köknar , kanun konusunda ben sizin kadar bilgili olmayabilirim .Ve her konuya kanun açısından bakamam . Bizim bakış açılarımız zaman zaman , geleneksel, bazen romantik bazen hissi olur.

Bu ülkede her kanun vardır. Ama zaman zaman uygulaması , uygulayıcıları tarafından hafifletilir. Veya ihtiyaç olduğu zaman uygulama sıkılaştırılır.

Ve bu değişiklik Zaman zaman devleti korumakta , nadiren bireyi korumakta , ama herzaman sermayeyi korumakta denge tutturur.
her zaman orada duran kanun , sermayenin ihtiyacı olduğunda , uygulaması sıkı tutulabilir.
google açın ve keçi yazın , önünüze güncel ve ticari bakımdan popüler olduğundan seanen keçisi ile ilgili bir çok bilgi site ve reklam çıkacaktır.
nerede bizim kara keçi , nerede sarı keçiler ,

Alın size , şimdi komplo teorisi ;

karakeçi yok edilmeli ki , ve onu güden çoban sıkıştırılmalı ki , seanen keçileri kendine pazarda yer bulabilsin . Elinde damızlık stoku biriken sermayedar , büyük çiflik sahibi , karını maksimize edebilsin . Ve sermaye istediği kanunu varsa uygulamasını sıkılaştırabilir. Eğer kanun yoksa işine gelen kanunu çıkartabilir. Eğer bu işi yapacak eleman bulamazsa , iş başında ki elemanları bile değiştirebilir.

Nasıl komplo teorisi . İsterseniz buna benzer bir çok şey daha yazılabilir . Ve inanması çok da kolaydır.

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön