Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarafsız
Gerçekten Kusura Bakmayın hala yazım yanlıslarımdasınız ve hakaret ettiğimi düşünüyorsunuz. site yönetimine bu sorumu cevaplayın sevinirim sonra isterseniz banlarsınız | Orjinal Mesaj Sahibi tarafsız
Oldu mu Selaahattin BEY... | bu cümleme tepki göstermiş yanlız selaahattin beyin hortlayan diye hitap ettiği kişiye yani bana ve benim gibilere tepki göstermediniz neyse zaten artık yazımlarımda direk net cevaplar vererek kimseyle tartışmak istemiyorum hormon demişim Geçerli bir dayanağım var mı diye sorulmuş etken maddesi aynı isim olarak yakın başka açıklama yapmak istemiyorum araştırın ( Benzylaminopurine (6-BA, BAP) )
|
Sn. Tarafsız,
"Oldu mu Selaahattin BEY..." bu sözleriniz bir tepkiyi ifade ettiği için sizi uyardım. Karşı tarafın hoş olmayan ifadeleri, hatta "yasal işlem" tehditleri sizin haklı olduğunuzu bir kez daha gösteriyor.
Bence sizde onlarla aynı seviyeye düşmeden, mesajınızın devamında olduğu gibi, forum üyelerini aydınlatıcı bilgiler verirseniz bu tartışama çok daha güzel noktalara gidecektir.
Tabi ki insanlar ne aldıklarını bilmek isterler. Mikrobiyal gübre olduğunu söyleyen bir ürünün, meyve suyundan ya da enzimden farklı olmadığını görünce bundan sonra daha seçici olacaklardır diye düşünüyorum.
Bu türden tartışmalar, kömür tozuna üre katıp satan leonardit satıcılarını veya meyve enzimine hormon katarak mikrobiyal gübre olarak satanları (Her iki durumda da verdiğiniz ürün bitkiye doping etkisi yapıyor ve böylelikle insanlar ürünün bitki için faydalı olduğunu düşünüyor.) ortaya çıkarması açısından da yararlı bir tartışma.
Umarım hakaretler olmadan bu tartışma daha da ilerler ve forum kullanıcıları daha bilinçli ürün seçme olanağına kavuşurlar.