Gerçekten Kusura Bakmayın hala yazım yanlıslarımdasınız ve hakaret ettiğimi düşünüyorsunuz. site yönetimine bu sorumu cevaplayın sevinirim sonra isterseniz banlarsınız | Orjinal Mesaj Sahibi tarafsız
Oldu mu Selaahattin BEY... | bu cümleme tepki göstermiş yanlız selaahattin beyin hortlayan diye hitap ettiği kişiye yani bana ve benim gibilere tepki göstermediniz neyse zaten artık yazımlarımda direk net cevaplar vererek kimseyle tartışmak istemiyorum hormon demişim Geçerli bir dayanağım var mı diye sorulmuş etken maddesi aynı isim olarak yakın başka açıklama yapmak istemiyorum araştırın ( Benzylaminopurine (6-BA, BAP) )
Fiyat konusunda arkadaşlar sıvı organik gübreleri kendi evinizde çaydanlıkda hazırlayabilirsiniz bu kadar basittir. Maliyetleri çok düşüktür bu firmalar zaten ürünlerin ana maddelerini aynı yerlerden alırlar o ortak firmanın adını vermek istemiyorum...
Kimseyle ilgisi yok sadece sıvı organik gübreler için meyve posalarını kaynatıp soğutuyorlar neyse...
ürün sağlığa zararlı olup olmadığını anlamak basit eğer sağlıklı olduğunu iddia eden varsa o kişi kaç kilo ise %60 örnek veriyorum 100 kilo bir insan 60 lt su içersine sahip bir kişi demektir. b5a nın 60 lt karışım oranının %30 (su ve gübre )fazlasıyla buyursun sağlıklı olduğunu iddia edenler içsin sonuçta organik ürünler su oranını bozmadığınız sürece hiç bir şeye asla zararı olamaz hatta faydası olur.
Firma fiyatları 28+kdv (bildiğiniz üzere kadv fiş kesilmediği sürece ödenmiyor bayilerde zaten fiş kestirmezler

lira bayi fiyatıdır. O yüzden bayiler b5a yı seve seve satarlar reklamını yaparlar överler.
17+kdv de bayilere dagıtan kişlerin altığı fiyat. Onların kdv ödemekdiklerini düşünürseniz ürünün üretim fiyatını sölememe gerek yok herhalde neye dayanarak 65 tl satılan ürünün bu kadar ucuz olduğunu açıkladım sanırım.
Şimdi üretim aşamaları
Ham madde + Katkı Maddeleri + Kutu + Kapak + Etiket +Koli + Nakliye + üretim için gerekli olan fabrika giderleri = 17 tl Sıfır fabrika karı ile ... Şaka gibi dimi
Bir hümik asit litresinn ne kadar üretildiğini biliyormusunuz... Bir Kibrit kutusuna ne kadar ödüyorsanız. Kimse çiftci dostu falan olduğunu iddia etmesin saygılarımla
İsteyen olursa evde saksıları için nasıl organik gübre yapılır çaydanlıkda onuda yazarım b5a ile deneme yaparsınız