Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarafsız
Bende düşünuyordum arkadaşlar yazım dilim pek gelişmiş değildir üzgünüm... Selahattin bey rahatsız olmanıza gerek yok güzel kardeşim kim olduğumun ne önemi var ki Ama sen kaç ay olduğunu söyle B5A gaziantep teknik destek hattına geçeli 
|
Sn. Tarafsız,
Aslında çok güzel bir tartışma açtınız ve söylediğiniz şeylerin çoğuna bende katılıyorum. Ne yazık ki sadece organik gübre sertifikası ile satılan ve mikrobiyal olduğunu iddia gübrelerin içinde hangi bakteri olduğunu bilmiyoruz. Bir başka forumda REDOIL (kırmızı biber yağı - parantez içi benim eklemem) olarak tahlile gönderilen bir ürün, ROA adıyla mikrobiyal gübre olarak lanse ediliyor. Üstelik bu ürünler, sizinde belirttiğiniz gibi fahiş fiyatlara satılıyor. Bunları tartışmak elbetteki çok yararlı.
Ancak üslubunuza bir kez daha dikkat ediniz derim. Çünkü bu üslup hem karşı tarafı haklı duruma düşürüyor, hem sizin inandırıcılığınızı azaltıyor. Oysa B5A'nın meyve posası olduğuna dair iddia, bence ciddi bir iddia (ki bu iddiaya bende katılıyorum) ve sizden bu konuda biraz daha bilimsel açıklama bekliyoruz.