View Single Post
Eski 24-07-2010, 15:04   #588
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili Durul, bahçenizin keyfi yerinde, üzümleriniz çok güzel, üzümlerini bu sene de küllemeye kurban vermiş biri olarak çok beğendim.
Zamanında ilaçlama yapamadığımız için salkımlar hastalandı, taneler döküldü hep.

Diğer ağaçlarınız da çok iyi gelişmişler, gübre şerbetine sebzeler ve çiçekler de bayılıyor, on gün ara ile ben de yapıyorum.

Kırlangıç yuvasından kalan izleri inceledim de, ne büyük bir mühendislik harikası, ağızlarında taşıdıkları çamurla yuvalarını yapıyorlar.
Siz bozmuşsunuz ama, seneye aynı yere tekrar yuva yapmaları kuvvetle muhtemel haberiniz olsun
Sevgili Adalet hanım, üzümler her zaman ki gibi bu sene de güzel ve bollar. Ara ara olgunlaşanlarına, biz burada alaca diyoruz. Alaca çıkmış bile. Fotoğraflarını çektim, ama bilgisayara yüklemeye fırsatım olmadı.

Gübre şerbetini çiçeklere de veriyorum. Tabii ki sebzelere ve fidanlara da. Bahçedeki görevim bundan ibaret. Son günlerde kurumuş fidanları kurtarma ve diğer fidanları sulama ve gübreleme görevini de üstlendim.

Kuş yuvasını ise biz bozmadık. Orada birkaç yıldır vardı, herhalde eskimiş, kışın bazı yerleri dökülmüş ve kuşlar gelmez olmuş. Sadece döküntülerini temizledik.
Keşke tekrar gelseler de tekrar yuva yapsalar, biz onları çok seviyorduk.

Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön