Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor
Sayın Tarafsız, kanser hikayesini, maliyetin aslında çok düşük olduğu gibi şeyleri ben de duydum. Fakat bana bunları ileten kişiler güvenilir kaynaklar değildi. Siz bu bilgilere nasıl ulaştınız?
ve ayrıca;
demişsiniz. Neden yayınlamayacağımızı düşündünüz?
|
Sayın Todor şimdi bilgilerin nerden geldiğinin bi önemi yok benim sölemek istediğim tek şey şu bu insanların uygulama tablolarına bakın buyrun resmi sitelerine girin katalog larını bilgisayarınıza indirin. O kadar komik anlatımlar görceksiniz ki söledikleri şekilde bir ürüne uygulama yapmanın imkanı yok organik gübreler çalışmak için suya ihtiyaç duyarlar yani bu ürünler damlama sulama sistemleri ile verildiğinde iş yapar. Lütfen karışım su oranlarını dikkat ile bakın bir taral dekara kaç litre su atabilir. 20-40 lt
Ayçiçeğinde kardeşlenme olmaz....
Çeltikde suyun içindeki bir ürüne üzerinden su atamazsınız aslında atarsınız ama dekara 150 lt atamazsınız.
Gelelim uygulama yaptıklarını savundukları resimlere
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1279923137
Bu B5A nın yaptığı çeltik uygulaması Resme dikkatli bakalım sol taraf ne kadar da gelişmemiş ve sağ taraf da çeltik gelişmiş durumda resimde 4 tava görürsünüz üst tarafdaki tavalarda B5A uygulaması yokken büyük ihtimalle amanyum sülfat kullanılmış tavalardaki gelişim çok güzel peki soldaki tava da durum ne sağ tavada çeltik kardeşlenme döneminde kurutmadan çıkmış halinde 10 gün sonra ilaç uygulaması yapılcak duruma gelmiş. sol tarafda yalan konuşurak söyledikleri kimyasal kullanarak yapılan çeltik uygulamasında henüz çeltik ekimi yeni yapılmış tohum çimlenme evresinde ve yakın bir zaman içersinde ve kurutma evresine gircek bir ürün bunu üzerindeki biriken yosundan anlayabilirsiniz.
Birde domatesden örnek verelim
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1279923511
Bu serada b5A uygulanması yapıldığını iddia edilmiş evet domates harika alt taraflardan kızarmaya ve olgunlaşmaya başlayan ve salkımda 7-8 tane veren bu domates b5a nın mucizesi değil domatesin cinsinden kaynaklı bir üründür. halk arasında grando derler ( gnom F1 hybride ) tür olarak bu domatesler ihracat da kullanılır. 20 gün gibi bir raf ömrü vardır kuru madde oranı fazla su oranı düşük bir ürün olduğu için ihracat **** antalyada bölgesinden istanbula gönderimi en kolay domates türü dür.
Örnekleri çoğaltmakla bitmez bize karşılaştırmalı tarla gösterin bir buğday yetiştirin verimini tescilleyin noter huzurunda bir ayçiçeği yetiştirin yağ oranını arttırın bir mısır yetiştirin asit kalitesini ölçün bunları kanal larda çiftcileri konuşturak değil noter huzurunda yapın da o zaman konuşalım.
Karşılaştırmalı örnekler diyelim işin türkçesi.
Birde kimyasala karşılar ya kendi sattıkları ürünlerden haberiniz yok sanırım sizin bu b5a plus b5a vital nedir neden bunların bizim ürünümüz tek başına organik yani meyve posalarından gelen iz elementler yeterli olmuyorda kimyasal yollarla geliştirdiğimiz vitalı takviye yapıyoruz. NPK olarak da Plus kullanıyoruz. Ama size sorsak kök geliştirici ürün arttırıcı.
Sayın Todor
Anlıyacağınız üzerine son olarak şunları söylemek isterim maliyetinin düşük olmasının sebeplerinden biri cin mallarının ucuzluğu malum birde zaten yarı mamul denilen ürünlerin yani meyve posalarının fiyatlarının uygun olmasından kaynaklanıyor.
soya unu ile fermantasyonu yapılıyor ve alın size organik gübre içinde yazdıkları iz elementler meyve posalarından gelen elementler. piyasada gerçekden güzel organik sıvı gübreler var ama kesinlikle isim vermiycem. sonra sanki bir firma adına burdaymışım konumuna girmek istemiyorum. Bu ülkede sizin gibi çok kişiler geldi gitti deniz suyu satanlar suya çayı daldırıp gübre diye satanlar. Elbetteki B5A etkisini görürsünüz. Ama kaç yıl 4 yıl üst üste kullanan bir üretici bulurlarsa gelsinler ben bu mesleği bırakıcam.
Her kes işini yapsın şunu unutmayın muhasebecilerden ziraatci olmaz.
Peki B5A bu kadar reklamı nasıl yaptı ismini bu kadar nasıl duyurdu ve bu kadar gereksiz yurtdışından belgeleri özel lab. nasıl aldı finans desteğini sağlayan Murat Şimşeğe Katkılarından dolayı teşekkurler...
Oldumu Selaahattin BEY...