View Single Post
Eski 23-07-2010, 23:45   #1251
tarafsız
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Bende düşünuyordum arkadaşlar yazım dilim pek gelişmiş değildir üzgünüm... Selahattin bey rahatsız olmanıza gerek yok güzel kardeşim kim olduğumun ne önemi var ki Ama sen kaç ay olduğunu söyle B5A gaziantep teknik destek hattına geçeli

Ama yazdıklarım sana hep anlatılan şeyler benden duyunca mı rahatsız oldun... Yani Refik YILDIZ böle anlatırken sorun yok da biz yazıncamı var

Dur dur boş konuşmayalım haklısın şimdi bu arada burda yazdıklarımı hiç düşünme kim olduğumu çünkü hiç biriniz beni tanımıyorsunuz...

Bende sizi pek tanımıyorum sadece araştırmalar sonuçu bulduğum veriler bunlar teknik destek hatlarınızın dillini biraz tutarsanız cevap veremedikleri zaman direk hikaye bölümüne geçiyorlar...

Sadece Organik Gübreler konusunda nasıl yapıldığı hakkında vs... Üzerine Akademik anlamda görmüş birisiyim diyelim.. Türkçe yazmam gerçekten pek iyi değil kusura bakmayın fazla yurt dışında kalmakdan kaynaklandı bu kusuruma uyuz oluyorum...

Lütfen şu yazdıklarıma cevap vercek olan kişiler artık yazım hatalarıma değilde özellikle firma yetkililerinden cevaplar gelirse sevinirim...

Kolay gelsin...

tarafsız Çevrimdışı   Başa Dön