Sevgili arkadaşlar,
Bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Ben de tatile gideceğim. Ciddi bir araştırmaya giriştim. Balkonda küstüm çiçeğim var onu nasıl canlı tutabilirim diye.
Bir arkadaşımız araba sulama motoruyla bir açıklama yapmış. Akla yatkın, mantıklı bir çözüm teşekkürler. Aklıma şöyle bir düşünce geldi bizler tatile giderken her ihtimale karşı şalteri bile indiririz. Evde elektrikli çalışan bir sistem evde yokken riskli görünüyor. Arkadaşın sistemi evde iken çoklu sulamalar için kullanılabilir. Arabanın silecek su pompası yanmaz, ısınmaz...Fakat 1000 de bir olan bir kısa devre ya olursa. Evde yokuz. Bu nedenle bu seçeneği eledim.
Tatil için yaklaşık 20 günümüz var serumlu seçeneği yapacağım bu sürede ve burada resimlerini paylaşmayı düşünüyorum. Delikleri su kaçırmasın diye silikon kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca kimse bahsetmemiş bidonun üstünden hava deliği şart. Bir süre sonra bidon havasızlıktan akışı kesilebilir.
Sayın öğretmenim noktalama işaretlerini önce siz bilecek, doğru uygulacaksınız ki bizler sizleri örnek alacağız. Bare hızlı yazdım ondan kullanmadım deseydiniz. Ağaçlar yaşken eğilir, şu şekilde sizi örnek alarak büyüyen çocuklarımızın haline üzüldüm.
Yeniden teşekkürler arkadaşlar.
Saygılar.
|