Arkadaşlar ilk mesajı okuyorum da b5a nedir diye insanları kandırmaya gerek yok fatih denilen bakteri diye bir bakteri yok bu uydurmasyon suna acıkca cin den getirilen hormon diyemiyolarda fatih diye isim vermişler bu fatih isminede surdan cıktıgını solım size Hani su B5A Cin cıkartması diye övünüyorya iste bu cinden getirilen hormonla tarım sektörünü fet ettiklerini düşünerekden adına Fatih 'in İstanbulu fet etmesinden esinlenmiştir.
Gelelim B5A isminin nasıl cıktıgına aslında 3 kişi isim vermeden yazıyım da B başlıyan Biri S başlıyan Biri ve A başlıyan 3 kişi tarafından gaziantepde merdiven altı üretimi şeklinde geliştirdiklerinde ürünün adına BSA diycekken çok komik ama yazım yanlışından kaynaklanan yani s yerine 5 yazdıkları için isim B5A olmuştur. Bu kişilerin ziraatcilikle ilgili hiç bir bölümü bitirmedikleri **** biyolojiyle alakaları olmadığınıda saymak istemiyorum...
Zaten çok basit bir şekilde aldığınız 2 kutu arasında içindeki mikroorganizma sayılarının değişikliğinden anlayabilirsiniz....
Gelelim kimyasalla karışım sonucu **** ilaçla kullanmayın demelerine burda bu kadar ziraatcı arkadas var sanırım ama çok temel basit seyleri atlıyorlar...
**** bilerek atlıyorlar şimdi ben topraga kimyasal uygulıycakmısım 10 gun sonra b5a yı uyguluycakmısım toprakda kimyasal kalmıycakmıs

Arkadaslar kimyasalın bitki tarafından alınımı zaten 7 ila 10 gun arasında değişir...
Yani 10 gun sonra uyguladıgınız B5A topraktaki kimyasalla yüzleşmez bile
Birde fermante ürünler yani bozulmuş ürün dediğimiz meyve posalarının fiziksel işlemler sonucu havasız ortamda oluşturulmuş şekli... Evde yaptığınız turşu mesela **** mısırlık silaj....
Nasıl oluyorda organik bir ürün kimyasalla tepkimeye girdiğinde bozuluyor
Bakın toprak tv de bir ürünün reklamını yapmak 18 milyardır aylık gunde 5 kez gösterime girer uygulandı denilen yerlere gidilir videolar cekilir ve kamera arkası gösterilmez ******....
Size bu ürünü kullanıp hüsrana uğramış tarlaları yanan bir sürü referans veririm..
İçersinde analiz sonuçlarında çıkmayan kimyasal (Cin Hormonu) kullanılmıstır..
Eğer biraz daha b5a hakkında insanları aldatıcı konusmalar yaparlarsa bu ürünün gerçek fiyatını bayi fiyatını dis... fiyatını yazıp aslında ürününü kutusunun kendinden daha pahalı olduğu gerçeğini de ispat etmek istemem...
Siz nasıl oluyorda 2 lt kola fiyatına mal ettiğiniz ürünü 65 tl ye saıyorsunuz ve çiftciyi düşünüyoruz diyorsunuz....
Yeter demekden başka bir şey demiyorum artık...
He bide su arge calısmaları bakın cok basit bir şey solım b5a kullanan kişilere ve eline uygulama tablosunu alanlara ayçiceğinde kardeşlenme olmaz hayatınızda sanırım ayciceği görmediniz... Katalogdan onu cıkarın.. birde hiç bir hububat üreticisi dekara 100 lt su atamaz dekara su oranı taral la 20-40 lt arasında değişir...
Celtik suyun içinde yetişir toprakdan uygulama yapamazsın... başaklanma öncesinde de çeltiğe dediğin su oranıyla yaprakdan da uygulama yapamazsın gerçi sizin bunlarla ilgili deneme bile yaptığınızı düşünmüyorum ya neyse önce bir ürün üretin adam gibi arge yapın sonra piyasaya girin...
Siz bu uygulamaları herhalde uzayda yaptınızda ona göre uygulama tablosu cıkardınız...
Daha ne diyim Bakalım bu site bunları yayınlayabilcek mi insan kandırmayın da biraz bilinçlendirin...
Bilimsel konuşup kafa karıştırmadım...
Herhangi bir firmayıda temsil etmiyorum...
Zirai konularda yardım isteyen arkadaşlar olursa burdan yazsın ücretsiz bir şekilde size yardımcı olurum vaktimin yettiğince piyasada ki her ürüne inanmayın...
Hatta size B5A nın nasıl bulunduğunu da anlatırsam herhalde çok gülersiniz... Bu insnlar o kadar iddalı ki bu gübreyi kanser hastasına içerseniz iyileşirmiş...
Hadi üreticileri satıcıları herkese cevap vermişler şimdi de bana versinler insan ları KANDIRMAYIN...