View Single Post
Eski 22-07-2010, 11:55   #216
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Sevim4 Bahçesinde sohpet.

Sayın Sevim Hanım sanaldaki gelibolu bahçemi dolaşarak beni onurlandırdınız, ben de gösterdiğiniz bu samimi ilgiye bir mukabele sizin bahçenizi ziyaret ederek sohpet ederek paylaşımlar içindeki bilgilerimizin yorumunu sunarak bayanların güzellikleri temsil etmeleriyle beraber bahçelerinizdeki çiçeklerin güzelliği ile sizlerin ruh güzelliğnizide ortaya koymaktadır.

Kendi adıma kunuşacak olursam bahçemde en çok güllere yer vermekteydim lakin bu sene istanbuldaki işlerim dolayısıyla güllerime bakamadım, kendi halleriyle çoşmuşlar, ben bu güzellikleri geçmiş yıllarda resimliyerek sizlerle paylaşıyordum.

Bu sene de bu güzellikleri yaşanmışlığının bir delilini resimliyerek sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınıza sunuyorum, kendimin bahar ayında buralarda olmayışım nedeni ile güllerimin yanlızlığını bülbüller gidermişler, ben burada olduğum zamanlarda bülbüllerin varlığını bahçemdeki şakımalarıyla teyit ettiğmden yokluğum nedeniylede, bülbüller yuvalarını güllerimin dallarına yuva yaparak yavrular çıkarmışlar ve büyütüp uçurmuşlar.

Bana şimdi yadigar olarak bıraktıkları güllerimin bakımsız dallarında boş yuvaları ile teslli bulmaktayım.

Şubat-mart aylarında bahçeme gelerek bahçe bakımları içinde güllerimin ve meyve ağaçların taç iz düşümüne malçın altına gelecek biçimde gübrelemenin olumlu sonuçlarını meyve ağaçlarım ürünlerini sunmuşlar bu hasat öcesi ve sonrası resimleri sizlerle paylaşarak bu konudaki bilgi paylaşım sürecinede katkı sağlamış oluyorum.

Bahçenizdeki sanal sohpetim sebebiyle görsel olarak paylaşımları desteklemek amacı güden resimlerimin sizin bahçenize eklememde bir mahzur teşkil ediyorsa kaldırabilirim, her şey bahçenizde gönlünüze göre oluşması dileklerimle sevgiler saygilar sunarım.

Eklenen Resimler

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön