Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Orhan bey, keyfinizi kıskandım doğrusu, arkadaşlarım gibi ben de pidelere bayıldım.
Yurdumuzun her yöresinde değişik pide çeşitleri var, tatile çıkıldığında lüks otellerin yemeklerini değil böyle yöresel yemekleri bulmak lazım.
Ne zaman Konya'ya yakın bir yerden geçsek(bir seferinde Ankara'dan gelirken Kulu makasından döndük)meşhur Mevlana pideleri için mola veririz.
Yanında kuru soğanla sunulan Konya fırın kebabına kim hayır diyebilir ki?
Yağmurun verdiği zararları hepimiz yaşıyoruz, yine de yağsın, susuz kalmaktan iyidir, Türkiye'miz çöl olmasın.
Fotoğraflar çok güzel ve iç açıcı, keyfini çıkarın.
|
Sevgili Adalet Hanım;
Bakmayın, biz işin birazcık gülümsetem tarafından çekiştiriyoruz. Aslında sözünü ettiğiniz gibi, ülkemizin dört bir yanında ağzımızı sulandıracak, çok sayıda mutfak kültürü örnekleri var. Değil mi ya
Doğa ile zıtlaşmak gibi bir hırs olmamalı insanda. Ancak, yaşamak ve yaşatmak için gayret göstermek te gerekiyor. Yaşamdan zevk alabilmek için.
İki yıldır yağan yağmur ve kar ortalamaların üstünde. Tabii bu da sevindirici. Bilinçli kullanım sayesinde, İnşaallah, Türkiye'miz çöl olmayacak.
Her türlü beğeniniz için, çok teşekkürederim. Sağlıcakla kalın!
