Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı
Ben, bu konunun uzamasini istemiyorum. Fakat, cok sevdigim bir arkadasimin, benim gibi olan arkadaslara "belesci" yaftasini vurmasina icerledigimi belirtirim.
|
Sevgili Sındırgılı,
Ne yazıkki sözlerim yanlış anlaşılmış. Yazının muhatabı sen olmamana rağmen, bu yüzden kırılmana üzüldüm. Senin beleş aldığını bile bilmiyordum. Sözlerim deneme yapan arkadaşlardan ziyade, hiç bir bilgi verilmeden sadece ürünün reklamının yapılması ve sürekli diğer foruma atıfta bulunulmasıydı. Ayrıca Sn. İdris Şenol beleş ürün (Kendisi bunun adına hediye diyor.) kullanmayı seviyor. Ekteki mesajında sende görebilirsin.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=35
Diğer konuya gelince ürünün kullanılmasına karşı değilim. Ancak bitki koruma ve hastalık ve zararlılara karşı mücadelede tek başına her sorunu çözdüğü iddiası, ne yazık ki beni ikna edemiyor. Hiç bir ürünün tek başına bu kadar etkili olduğunu düşünmüyorum. Ki bunun en güzel örneği YaniOva'dan geldi. Sn. YeniOva elinizde toprak tahlili var mı? Belki hiç ROA kullanmasanız bile biberleriniz bu kadar sağlıklı olacaktı. Şimdi ben sadece hayvan gübresi kullanılmış ve biberleri en az sizin kadar sağlıklı bir bahçe resimleri eklesem kim daha inandırıcı olur.
Son olarak, benim mesajım üzerinden yapılan tartışmalar ürünün daha fazla reklamına yol açtı ki (malum reklamın iyisi kötüsü olmaz) buda hiç istediğim bir durum değildi. Neden hiç kimse çıkıpta ürünün tam içeriğini açıklamıyor? İçindeki bakterinin ne menem bir şey olduğu konusunda bizi aydınlatmıyor? Ya da Meyvelitepe haricinde hiç kimse işin bilimsel doğruluğunu sorgulamaya yanaşmıyor bile.