Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu
Sayfanız hayırlıolsun sayın madre.Geçen yılki domatesleriniz harika imiş.Ben de benimkileri böyle olacaklar diye diktim ama misketten bile küçük oldular.İlk mesajınızdakiler kadar olup kızarıyorlar.Eh ne yapalım ne çıkarsa bahtımıza.
Balkon güzellerini özellikle mi kırmızı-beyaz diktiniz bilmiyorum ama göreni hayran bırakacak güzellikte olmuşlar.Tabi milli duygularımızı da uyandırıyor.Ellerinize sağlık.
|
Cok tesekkür ederim umutyolcusu, güzel yorumunuz icin..
Bu sene bende gecen sene ki ektigim domatesler kadar iyi verim alamiyacagim.Nedeni ise, gecen sene sirf domates icin özel toprak kullanmistim.Bu sene ki topragim bütün sebzeler icin olaniydi...
onun icin bu seneki domateslerim cok büyük olamiyacak öyle götürüyor.
Toragin icerigi cok önemli bir daha ki sene allah nasip ederse tekrar domates büyütmeyi, topragini gene ayni sirf domates icin özel toprak kullanacagim.Size de bu sekilde tavsiye ederim.
Balkon güzellerimi,aslinda bilincli bir sekilde secmedim renklerini ama dediginiz gibi bayragimizin renklerini simgeliyor cok hos...kirmizi degil aslinda nar cicegi rengi resimde daha cok kirmiziyi andiriyor.Bu cicegin adi "gelin cicegi" cok narin bir cicek ve oldukca cok cicek veriyor.Gecen sene bütün yaz bu sekildeydiler.bu sene aynisindan ekmedigime pisman bile oldum.. degisiklik olsun dedim sardunya ektim bu sene...sardunya ilk defa ekiyorum ne kadar verimli bir cicek sürekli cicek aciyor onlar da