View Single Post
Eski 18-07-2010, 15:43   #231
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Hoşgeldiniz sevgili türkansultan, haklısınız ben de çoğu arkadaşımızın sayfasını ziyaret edemiyorum. Sitemiz her geçen gün hızla büyümekte ve takip edilmesi neredeyse imkansız hale gelmekte.

Bu siteye üye olduktan sonra üç çiçeğe sevdalandım diyebilirim. Afrika menekşesi, sardunya ve mum çiçeği. Bu üç başlık altındaki mesajları kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Güzel balkonunuz ve sardunyalarınızın da yakın izleyicisiyim

Balkon ve evde yetiştirdiğim bitkilerin saksı sayısı sanırım 200'ü aştı, tür olarak 40 'ın üzerinde olması lazım. O kadar fazla türe girince balkonum "gecekondu" balkona döndü. Arka, doğuya bakan balkonumda ağırlıklı olarak sebze ve saksıda yetiştirilebilen narinciye türlerim var. 3 tane de limonum var mayer limonun üzerinde

Ön balkonumda sardunya ağırlıklı, inanın saksı sayısını artık bilmiyorum, hepsi bu sene alındı ya da çelikten yetiştirilmeye çalışıldı.

Salonum ise mum çiçeği ve afrika menekşesi serası görünümünde. Biraz abarttım farkındayım. Gücüm de yetmiyor , sadeleşmeye gitmek zorundayım.

Hoya türlerinde hala almak istediğim çeşitler var. Mevcutları başarılı bir şekilde yetiştirebilirsem sıra onlara gelecek

Galeriye sardunyalarımın bir kısmının fotoğrafını eklemiştim , diğerlerini tembellikten eklemeyedim. Şimdi tembellik sırası sardunyalarıma geldi, top sardunyalar dışında dinlenmeye karar verdiler

Karşılıklı benzer duyguları taşıyoruz inanın. Afrika Menekşesi başlığında da görmek isteriz sizi

Sevgiler...

Düzenleyen maki01 : 18-07-2010 saat 19:26
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön