View Single Post
Eski 15-07-2010, 10:43   #17
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Her halde her iki üründe meyve suyu . İçilebildiğine göre. Her ne kadar EM' in içeriği ve içerdiği bakterileri tam olarak bilmesem de içilebilir enzim sınıfından olduğunu biliyorum ama b5A yı bilmiyorum.

Sn Sarıcan

EM'nin içeriği ve içerdiği bilgiler tam olarak biliniyor ve bunlar EM şirketi tarafından da açıklandı. Herhalde gözünüzden kaçmış.

Kimseden ticari sırlarını vermesini beklemek doğru değildir ve ben şahsen beklemiyorum zaten. Ama içindeki mikroorganizmaların ne olduğu ve nasıl bir mekanizma ile işe yaradığını bilmek ürünü kullanan herkesin hakkıdır diye düşünüyorum. Bu ticari sır değildir.
İçme konusuna gelince, ürünler uygulanırken elimizden, burnumuzdan ya da agzımızdan vücudumuza bulaşabilir/girebilir. Benim ürünü tavsiye eden olarak içmem bu nedenledir. Eger içince saglıga zarar vermiyorsa, uygularken az miktarda vucuda girmesinde hiçbir sakınca olmayacağını belirtmek içindir. Yoksa, meyveli gazoz gibi algıladığımdan değil. Ama sizin yaptığınız enzimlerin içinde de EM'nin içindeki mikroorganizmaların bazıları var. Siz de onları içebiliyorsunuz. Herhangi bir sorun yok. Bu sadece benim düşüncem değil birçok doktorun ve bilim insanının düşüncesi: "Yararlı Mikroorganizmalar ya da bunların enzimleri dahili veya harici olarak insan sağlığına da, hayvan sağlığına da, bitki sağlığına da yararlıdır."
Saygılar.

Dogasever Çevrimdışı   Başa Dön