View Single Post
Eski 17-01-2007, 10:43   #83
Chewbacca
Ağaç Dostu
 
Chewbacca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-10-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 127
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MSaygin Mesajı Göster
merhaba,

Bandwith konusunda sıkıntımız olabileceği aklıma gelmemişti.Peki okumak için koyulan bu versiyon dışında bir yüksek kalite versiyon hazırlanıp, saklamak isteyenler için exe olarak Rapidshare gibi dosya paylaşım sitelerine yüklense, nasıl olur? Bu agaclar.net'e yük getirmeyeceği gibi okuyanlara da kolaylık olur, internet bağlantısı olmadan da istedikleri gibi açıp okuyabilirler.
Bu yayınladığımızın da kalitesinin pek düşük olmadığını düşünüyorum aslına bakarsanız. İki versiyon hazırlamak malina için külfet olurşurur gibi geliyor bana... Exe yapmak ise hiç sorun değil.

Rapidshare gibi paylaşım sitelerinden nefret ettiğim için hiç aklıma gelmemişti.
Bu yol, site için külfet oluşturmayacaktır. Fakat, yüksek kaliteli versiyonun boyutu hakkında bir fikrim olmadığı için insanların indirmeye ne kadar yanaşacağını da düşünmek lazım diye düşünüyorum.

Bu arada, normal dergi (yani şu anda izlediğiniz dergi) de hard diskinize yazılmakta. Biraz araştırma ile nereye indirildiğini bulmak ve arşivlemek zor olmayacaktır.

Not: Bu dosyayı hard diskiniz de aramak için, "ocak07" (tırnaksız) kelimesini aratabilirsiniz. 07 den sonra köşeli parantez için de bir sayı yazabilir, ki bu önemli değildir. Dosyanın soyadı ise "swf" olmalıdır. Yani kısaca bulmanız gereken dosya, ocak07.swf dir. Aramayı ocak07*.* diye yaparsanız bulabileceğinizi düşünüyorum

Chewbacca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön