Yücel Bey;
Sağolun. Çok alçakgönüllüsünüz.
Sevgili cemo;
Güzel dilekleriniz için teşekkürederim. Ne kadar hızlı büyüdüğü konusunda bir bilgiye rastlamadım. Ancak; bu bir yalancı selvi olduğu için, çokta yavaş büyüyen bir ağaç olmadığını sanıyorum.

Fakat; bazı kaynaklarda Nootkatensis' in, Lawsoniana Yalancı Selvisi olduğu bilgisine rastladım. Lawson selvileri çok ta hızlı büyümüyorlar. Ama yinede Ladinden hızlı büyüdüğü kanısındayım.
Yücel Bey;
Sayfamı kullanmanız bence bir içtenlik örneği. Onur duyarım.
Sevgili Sındırgılı;
''Hayalet Ağacı'' benzetmesine, bende bir kaynakta rastlamıştım. Gerçekten dallanma şekli çok enteresan.
Ağacı ilk kez Gürkan Ceylan' ın ''Dış Mekan Süs Bitkileri'' kitabında gördüm ve ilgimi çekti.Ağacın canlısını ilk kez, İstanbul-Bahçeşehir Gölette, bir ticari işletmenin bahçesinde, hemde 5-6 tane birden gördüm. O günden sonra aramaya koyuldum. Aksa Tarım' ın Samsun şubesinde tesadüfen rastladım. Geçen yıl, benim keseme göre, pahalı geldiği için alamamıştım. Geçen gün aşk üstün geldi.

Fiyatına bakmayıp aldım.
Sanırım burada da var.
http://www.fidanbotanic.com/eng/urun_detay.asp?id=7
Sevgili Selim-i Ahir;
Gerçekten bahçe arazimin düzlüğünün sağladığı kolaylıkları, her konuda hissediyorum. Ama ben sizinde, gençliğinizin verdiği dinamizm ile ''Lirik Düşler Bahçesi'' ni, yaşanası bir mekana dönüştüreceğinizden eminim.
Cumhur Bey;
Olaylara bakışınızdaki sevimliliğe hayranım.

Hep böyle kalın, emi!..