Anlatımınız ve çalışmanız için sizi tebrik ederim elektronik bey, gerçekten harikalar yaratmışsınız..
sorum sizlere çok amatör gelebilir ama topraksız tarım'a ilgiyi daha yeni yeni duymaya başladım. Dün akşam gaza gelip bir hava pompası hortum zaman ayarlı priz vs aldım

Tabii bunları bulabildim daha diğerlerini bulamadım rekor ve dirsekleri temin edemedim. Birde su pompası nasıl almalıyım sizce ?
Bildiğiniz uygun ama kaliteli bir su pompası var mıdır ?
Birde devrede sorun yaşıyacagım heralde gerçi bundan önce bu çelik teli nerede bulacagımı merak ediyorum. bildiğiniz elektronik malzeme satan bir yere bu devreyi göstersek yaptırabilirmiyiz ?
Sizce ne kadara mal olur ?
Eğer çok tuzlu birşeyse sanırım bu devresiz sebillerde kullanılan mekanızmayla bu işe başlamak sanırım daha iyi olacak gibi gözüküyor.