Yasemin; bu ağaç seni nasıl da eğitti, farkında mısın?. Bir sonraki ağacında çok çok daha fazla deneyimli olacaksın ve daha az hata yapacaksın. Deneyim kazandıkça da hataların yok sayılacak kadar az olacak. Merak etme, hepimiz hata yaparak başladık. Çoğu arkadaşımız bir çok ağacını kaybetti. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve bunu aklında tutabilmek.
Ağacın için kendine çok kızdığını , hatta kızgınlıktan ateş bastığını biliyorum. Ben de böyle olmuştum. Ama ağacın düzelir. Hata kaldıran bir ağaç; ardıç. O sebeple yeni başlayanlara gelenek şeklinde ardıç tavsiye ediliyor.

Çok fazla hata yapmış ta değilsin. Bir arkadaşımız ağaçta sadece başparmağım kalınlığında bir yaprak kümesi bırakmış ve koca ağacı çırılçıplak soymuştu.
Kendine kızmayı bırak ve artık toparlan. Şimdi gidip uyu ve güzel şeyler düşün. Yarın ağacına farklı gözle bakacaksın

O senin ilk göz ağrın. Senin ilgine ve sevgine ihtiyacı var. Kendine kızıp onu yalnız bırakma. O senin sevgi ve ilgine en güzel şekilde cevap verecektir. İyi geceler...