Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrmusti
Oki kardeş,
Sen bu işi kafanda bitirmişsin sanırım. Ben 20 yıldır her bahar geldiğinde onlarla beraber çiçek açıyorum. Dur bakalım abicim önünde çok yıllar var. Sabreden derviş ayvayı yermiş derler ama ayvayı yemek şöyle dursun muradına ereceksin, yeterki sabret. Sabrın sonu selamet, vardır herşeyde bir keramet.
Devam abicim devam, kurusada devam yeşersede devam, kaybetsende devam, kaybetmesende devam. Hayat devam ettikçe sonuna kadar devam. Hadi bakalım git şimdi bitkilerinin yanına, al eline bir bardak çay veya kahve, içiyorsan benim gibi sigara yak bir tane, bak onlara tek tek, onlarda seni görüyor bilesin, sevincinide üzüntünüde görüyorlar. Gülümse biraz hadi bakalım.
Bak oldu şimdi. Onlarda sana gülümsüyor deği mi? Bariştınız demektir. Hadi kolay gelsin.
|
Mustafa abi ben kafamda bitirdim ama kaktüsleri ya da diğer bitkileri değil sadece onların çiçeklerini görme umudum yok.Öyle bir düşünceyi attım kafamdan.Hem böylesi daha iyi açmadıklarında çok üzülmüyorum açarlarsa daha mutlu olurum üstelik..
Ayrıca yazdığın şu mesajdaki kafiyeler çok hoşuma gitti

''Sabrın sonu selamet, vardır herşeyde bir keramet.''
Senin tavsiyeni dinledim aldım çayımı sigaramı dün gece üşüsemde yanlarına oturdum bütün gece onlarla konuştum.Söz verdiler önümüzdeki yaz açmaya başlıcaklarmış