Sevgili maki01,
Çok teşekkürler, inan ben de bir türlü çözemedim.Gerçekten zor bir soruydu benim için.Bir de ikiniz farklı cevap verince utana sıkıla ikinci bir kere sorayım dedim.
Hatta size sorduktan sonra dün internette epeyce Lacunosa Çiçeği görsellerine baktım.Elime de benim miniği aldım. Bir resime bir benim miniğime baktım. Epeyce oyalandım öyle mi böyle mi diye.

Ben de Dilaver Bey'inkinin doğru olacağı kanısına vardım, ama sizden bir cevap gelmeden toprağa dikmeği göze alamamıştım.
Faruk Bey umarım hepsini doğru bir şekilde dikmişsinizdir.

Yine de emin olamadıklarınızı ustalarımıza sormadan dikmeyin derim. Mumçiçeği bunlar çok emekle geldiler uzak yollardan

) Yazık olmasınlar. Gerçi hangi bölümde okumuştm bilmiyorum ama buradan bir arkadaşımız çeliğini ters dikmişti ve sanırım kök vermişti .

)
Lagunosamı bugün saksıya alacağım hiç bu kadar heyecanlanacağımı düşünmezdim.