Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DEVRlM
tourkana, daha öncede yazdığım gibi yineliyorum ; Ben O fidanı sökerken, ağaca zarar vermek gibi bir niyetle sökmedim ve zarar vermedimde ! Dediğim gibi hayatım boyunca bir tek ağaca, çiçeğe zarar vermiş bir yaprak koparmış insan değilim.. Tamam, hatamı kabul ettim ve bundan utandığımıda belirttim. Kendi hevesim uğruna belki gelecekteki kocaman bir çam ağacını katlettim suçluyum. Söktüğüm fidan: 10 cm boyunda bir fidandı ve yol üstünde olduğu için daha çok zarar görecek, insanlar ezip geçebilir gözüyle baktık ve söktük babamla birlikte. Bu hatamı değiştirir mi ? Asla ! Anlatmak istediğim şu; Bir hata yapılır ve o hatanı anladığın halde tekrar aynı hatayı yaparsan gerçek bir suçlusundur.. Ama ben hatamın farkına vardım ve tekrarlamayacağımı belirttim. Fazlasıyla eleştrildim haklıydınız. Tek istediğim uzatılmaması böyle acımasızca eleştrilmeyi haketmediğimi düşünüyorum ! Saygılar.. Not: Bütün dünyanın yaptığı bir şeyi ben yapmıyorum belki sizlerde yapıyorsunuzdur, ben hiçbir çiçekçiden, koparılmış çiçek almıyorum onları koparıp öldürdükleri için ! Ben bir cesedi koklayamam.. Çiçeksiz bir ortamda yaşayacağımı, o güzel kokulardan mahrum kalacağımı bilsem de!
|
Sakin olmak lazım bence...
Sevgili devrim bence güzel bahçende bir yürüyüşe çık iyi gelir bence ve her insanın tepkisinin bir diğeri ile aynı olmadığınıda unutma.
İnsanlar şehirlerde nefes alamadıkça malesef agresifleşiyorlar
Sevgilerle...