Oki kardeş,
Sen bu işi kafanda bitirmişsin sanırım. Ben 20 yıldır her bahar geldiğinde onlarla beraber çiçek açıyorum. Dur bakalım abicim önünde çok yıllar var. Sabreden derviş ayvayı yermiş derler ama ayvayı yemek şöyle dursun muradına ereceksin, yeterki sabret. Sabrın sonu selamet, vardır herşeyde bir keramet.
Devam abicim devam, kurusada devam yeşersede devam, kaybetsende devam, kaybetmesende devam. Hayat devam ettikçe sonuna kadar devam. Hadi bakalım git şimdi bitkilerinin yanına, al eline bir bardak çay veya kahve, içiyorsan benim gibi sigara yak bir tane, bak onlara tek tek, onlarda seni görüyor bilesin, sevincinide üzüntünüde görüyorlar. Gülümse biraz hadi bakalım.
Bak oldu şimdi. Onlarda sana gülümsüyor deği mi? Bariştınız demektir. Hadi kolay gelsin.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oki_1655
Sevgili Günüm siz ne kadar desenizde ben kendimi biliyorum.Onları ne kadar sevsemde aramız hiç iyi değil.Bir türlü mutlu edemiyorum onları.Tohumdan yetiştirmek o kadarda büyük beceri gerektirmiyor bence sadece sabır.Ama artık bunlarıda kaybedersem bu bitkiler konusunda hiç şansım olmadığını daha doğrusu onlara bakamadığımı kesinleştiricem..
|