Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oki_1655
Bende aman nazar değmesin bunlarıda kaybetmek istemiyorum diyorum 
|
Sen şimdi öncelikle şu umutsuz durumdan sıyrıl bakayım.

Sen onlardan ümidini kesme ilk önce. At şu karamsar havayı üsütnden. Çiçek açsa da açmasa da sevmiyor muyuz bu dikenleri biz. Seviyoruz. Herşeyden önce kendi enerjini yüksek tut ki onlarda bi silkelensinler, serpilsinler. Kütahya iklim bakımından zor bi memleket ama Erzurum'da yetiştiğini, hatta dilimizi dudağımızı uçuklatacak kadar güzel yetiştiğini gördüğümüze göre şu çuvaldızları bi kendimize batıralım değil mi benim kardeşim. Önce kendine , onlara olan sevgine inan sen. Gerisi gelecek göreceksin. Umutsuzluk yok... Bak benim kaynana topuzundaki inadı gördük tembihledim o kadar ben yokken açma, yalvardım oturup başına. Bak bu senin ilk çiçeğin olacak beni bundan mahrum etme dedim. Keçi ben bir gün yoktum o gün açıp soldu. Şimdi ikinciyi veriyor 15 - 20 güne anca açar o zamanda Artvin'e gideceğim yine göremeyeceğim büyük ihtimalle. Ama olsun seneye görürüz, Allah ömür versin yeterki. Dallarını çek, sürgünlerini çek. Nasıl büyüdüklerine şahit olmak bile çok güzel. Yepyeni uzuvlarıyla geliştiklerini izle. Sabrını güçlendirdikleri için şükret.
" Sabır dünyanın en güzel nimetidir " bunu hiç unutma kardeşim benim... Emin ol sen onlara inandıkça değişecekler...