View Single Post
Eski 01-07-2010, 20:45   #18
balbay
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2009
Fasülyelerin hasadı tamamlandı

Sevgili dostlar'

Yakın zamanda artık adını da açıklayabileceğim ünlü bir bakliyat firmasına karşı yürüttüğüm ''Kırmızı Meksika Fasülyesinde Sahtekarlık'' başlıklı protestomda bu gün yani 1 Temmuz 2010 tarihi itibari ile size sahtekarlığın resimlerini yayınlayabileceğimi öğrendiğimden dolayı çok mutluyum.

Çok ayrıntıyı hala veremesem de, takip eden dostlara avukatımın ön gördüğü resim ve değerlendirmeleri aktarmak istiyorum.

İdda ettiğim gibi haklı çıkmanın gururunu yaşarken, sağlığımızla aleni oynayan bu tip zihniyetlerin verdiği, vereceği zararları da göz önüne aşarak çok sevinemiyorum.

Satın aldığım Kırmızı Meksika Fasülyesi poşetinden ( 1 kg lık plastik ve kapalı poşet ) 4 çeşit fasülye çıktığına şüphe getirerek her bir fasülyeden ayrı ayrı olmak üzere, noter gözetiminde toprağa ekim yapmıştım.

Yaklaşık 60 günde hakiki kırmızı fasülyeler beklenildiği gibi ürün verdiler. ( ilk grup resimler )

Diğer grupda ise şüphelendiğim fasülyeler vardı. Bu grupdan 2 çeşit fasülye çiçeklenme aşamasına bile gelemeden çürüyüp kurudular.

Sadece bir çeşit yerli olduğunu zannettiğim fasülye ürün verdiler. ( ikinci grup resimler )

Arada ki farkı siz de görün istedim.

Şimdi ise, mahkeme gözetimin de, bahsi geçen firmanın ürününü satan büyük dağıtım marketinden, yine gözetim altında satın alınacak 1 kg lık kapalı poşetten alınacak yeteri kadar örnek fasülyelerin, mahlemece atanacak tarafsız bilir kişiler eşliğinde, tarafsız bir alanda ekiminin yapılarak, iddamın neticesi alınacak.

Ben avukatımdan izin alarak size ilk denetimlerde elde ettiğim resimleri yayınlıyorum.

Eklenen Resimler

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön