View Single Post
Eski 30-06-2010, 19:40   #246
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Ancak dolu vuran ceviz ağaçlarının bazı resimlerinde ceviz iç kurdu zararlısı görmüş (gözlüklerim takılıydı) _ uygun düşmez diye_ soramamıştım.
Sevgili halil bey o gözlüklerden bende isterim. (Tabi ki şaka) sormanız niye uygun düşmesin burada herşeyi soracağız sorgulayacağız, bak bu yazıyı yazmasaydınız bende anlatamayacaktım.

Şimdi bir örnek verelim.
halilbey sormuş ceviz iç kurduna ne attın. Matex attım demişim,
Yapmış olduğum uygulamanın hakkında bir bilgi konuşmamışız ve bu konulara girmemişiz ve ya yazmak aklımıza gelmemiş, ve matex ilacın kullanılmasında iç kurdu halil beyin gözlüklerinden kaçmamış ve matex ilacı halil beyin gözünde etkisiz imajı bırakmış, bende olsam aynı şüphe de kalırdım.

Oysaki ilaç hatası değil kullanıcı hatası olabilir mi diye aklımıza gelmez, ki tamda bir ilacı kullanıcı hatası olduğunu bu vesile ile söyliyebilirim, (İlacı tu kaka yapamam ne yalan söyleyim) hata bende de var, ilaçlama motorum arızalıydı bügün yapacağım yarın yapacağım derken ilaçlamaya baya bir geç kaldım, ilaçlamayı zamanın da yapamadığım içinde ilk uyanık kurtlar cevizlerin bazılarını işaretlediler.
Her zaman değindiğim çok ilaçlama yapmak bir çare değil zamanın da yapacağınız bir ilaçlama, beş ilaçlamandan daha iyi değil çok çok daha iyi sonuçlar alırsın.

Ha ayrıca onlar dolu vuranlar da görmemişinizdir.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön