View Single Post
Eski 30-06-2010, 12:50   #1230
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Sevgili Dogasever, size cevap verebilecek bilgilere sahibim ancak bazı yapmaya çalıştığınız bilimsel olmayan şeyler görüyorum (aslında sorularınızın cevaplarını çok iyi bildiğinizden gayet eminim) o nedenle size kendim cevap yazmayacağım, sorularınızı firmada yetkili kişilere bildirdim ve oradan cevap bekledim gelen cevabı aşağıda ekliyorum ve eğer fomüle dair, firmanın özel bilgilerine dair talepleriniz olursa sizi yetkili kişilere yönlendiririm öğrenirsiniz. B5A yı bende içtim ancak şov yapmayı sevmediğimden taleplerinizi afaki görüyorum ve benim için makul düzeyde olmadığı sürece sorularınıza cevapta vermemeyi düşünüyorum. Ancak konuşmak istediğiniz her türlü konuyu Em Bursa ya da siz lutfedip ziyaretime gelirseniz A dan Z ye her yönüyle konuşabiliriz. Aşağıdaki mesaja cevap verme hakkına sahipsiniz ama kusura bakmayın işim gücüm yok firma ile aranızda köprü gibi mesaj bildir gelen mesajın cevabını ilet olayına giremem firma ile bizzat kendiniz görüşün veya H. Ovak görüşün. Her neyse Hüseyin OVAK'tan gelen mesaj şöyle:

"Merhabalar Selahattin Hocam;
Bildiğiniz üzere bir süre önce ağaçlar netteki foruma artık yazmama kararı aldım...Ancak işlerimin yoğun olmasına rağmen ağaçlar neti fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum...Çünkü orada çok güzel paylaşımlar ve dostluklar yaşadım...Öncelikle sizin nezdinizde tüm dostlarımı selamlıyor,saygılar sunuyorum...
Dedim ya zaman buldukça forumu takip etmeye çalışıyorum...Son günlerde Doğasever Nick li üyenin kasıtlı yazılarına ve sorularına şahit oldum...Sayın Doğasever kelime oyunları ile B5A hakkında anti propaganda yapmaya çalışıyor...Yok,B5A RMB nin içindeki bakteri mi,değil mi,başka bir organizma mı,Siz mi yarattınız,siz mi keşfetttiniz, yararlı ise İçelim vs....
İlk önce şunu belirtmeliyim ki; Bakteri ya da başka bir organizma birer canlıdır ve canlı olan her şeyi yaratan tektir...Bunun ötesi polemiktir...Canlı olan keşfedilir,yaratılmaz...Ancak işlevleri geliştirilebilir ki; bunu zaten BMR TARIM Web sayfasında açıkça belirtmiştir..

B5A rmb bakteriolojik bir üründür.Bir kob içerisinde 1.0 x 108 bakteri sayısına sahiptir.B5A rmb içerisindeki bakteri ismi ‘FATİH 2007’ olarak isimlendirilmiş ve BMR TARIM tarafından geliştirilmiştir. Diğer faydalı bakterilerden farklı olarak her yaşam koşulunda (tüm besiyerlerde) yaşayabilmekte ve asla toksik madde üretmemektedir. Yaşam süresinin de diğer bakterilerin minimum 15-18 katı olduğu düşünülmektedir.

Yararlı olup olmadığını;( sayın Doğasever bulunduğu yeri OXFORD olarak belirtmiş) Sayın doğasever bulunduğu saygın Üniversitede kolayca öğrenebilir ve raporlayabilir...Böyle bir üniversitede bulunan kişinin Gübre formatlı bir ürünün içme amaçlı kullanmak gibi bir test saçmalığına girmesi üzüntü vericidir...
sayın Doğasever'in hangi ürünün reklamını yaptığı ve pazarlamaya çalıştığı aşikardır...Size tavsiyem bu tür kasıtlı polemiklere girmeden Ülkemize faydalı ürünleri kazandırma amaçlı bilgileri yazmanızdır...Dünyanın Pek çok Ülkesinde kabul görmeye başlayan ve Türkiye'den Pek çok ülkeye ihraç edilen bir ürünün anlamak istemeyen kişilere zorla kabullendirmek anlamsız olacaktır...Bizim için insanların ne dediği değil,ne yediği önemlidir...Sağlıklı günler diliyor,Tüm dostlara saygılar sunuyorum.... Hüseyin OVAK.
"

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön