View Single Post
Eski 14-01-2007, 19:30   #70
Chewbacca
Ağaç Dostu
 
Chewbacca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-10-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 127
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MSaygin Mesajı Göster
süresinin az daha uzamasını göze alıp görsellerin kalitesini bir miktar arttırmak.Malina'nın yukarıda da değindiği gibi bu özelleşmiş bir grup ve meraklıların takip ettiği bir dergi.Sürenin az daha artmasını daha kaliteli görsellerle, keyifle okumak için kabul edebiliriz diye düşünüyorum.

Ayrıca derginin exe olarak bilgisayara indirilebilip, internet bağlantısı olmadan da okunabilmesi ve sayfaların altına, köşelere, sayfa çevirmek için köşeye tıklanması gerektiğinin metin olarak da eklenmesinin iyi olacağı düşüncesindeyim
Görsel kalitesinin çok az arttırılması, dergi sayfa sayısı kadar bir çarpan getirecektir. Bu ise bize kabul edilebilir bir artışın üstünde külfet getirebilir.

Süre olarak birşey vermem mümkün değil ama süre artacaktır.

Ayrıca derginin exe olması, bize her sayı için iki kat yer sorunu demektir. Ortalama 6.5 mb üstünden konuşursak, 12x6.5=78 mb yer demek oluyor... Bir de exe için 78 mb düşünürsek altından kalkılabilecek bir yük gibi gözükmüyor.

Sol üst kısıma bakıldığında küçük bir soru işareti var... Demek oluyor ki, yeterli olmamış... Sanırım Malina bunu çözecektir.

Chewbacca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön