27-06-2010, 23:37
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Sayın Minarislim;
Bahçenizin düz oluşuna kıskançlıkla değil, ama imrenmeyle baktım. Benim bahçemde, Evliya Çelebi’nin tabiriyle, “kahve fincanı koyacak" tek düzlük var; oraya da Japon bahçesi inşa etmeye çalışıyorum. Bu gidişle araziyi ütülemem gerekecek.
Yedek Subaylık eğitimimi Etimesgut’ta yapmış, Temmuz’da 3000 metre koşmuş biri olarak Ankara’nın sıcağını çok iyi bilirim. O sıcakta mâaile çalışmanız takdire şayan. Ağaçlarınız, fide ve fidanlarınız gerçekten çok güzel ve sizin gibi sahipleri olduğu için de hayli talihliler. Kronik göz rahatsızlığı olan bir olarak, o cânım yeşil kurbağayı ilk başta ağacın meyvesi zannettiğim için kusura bakmazsınız herhalde.
Bu arada yeğeniniz çok şirinmiş. İki oğul babası olarak şimdiden tâlibim. Böyle bir zamanda bağ bahçe işlerini seven gelin bulmak kolay mı? Kendisini GSS (Gelin Seçme Sınavı)’ndan muaf tutuyorum. Şimdiden bir Trabzon hurması -Allah söyletti galiba!- pardon burması bilezik sipariş ettim bile.
Şaka bir yana; güzel insanların güzel bahçesi ve çok daha güzel olacağına inanıyorum. Allah, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte bahçenizde, o güzel Isparta gülleri misali uzun ve güzel bir ömür nasip etsin size.
Düzenleyen Selim-i Ahir : 28-06-2010 saat 04:59
|
|
|