Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sevgili Çiçeksever'im, ne kadar yorgun ve halsiz olursam olayım, yağmurdan başka hiç bir şey durduramıyor beni de.
Bu sene Haziran çok serin geçti, daha terasta doyasıya oturamadık bile, yemeklerimizi de terasta yiyorduk, özellikle sabah kahvaltısı harika oluyor orada, etrafta mis kokulu çiçekler, karşıda orman, kuş sesleri eşliğinde tertemiz havada çok büyük bir keyif.
Sırtın için mutlaka bir önlem almalısın, daha çok yanlış duruş sebep oluyor sırt ağrısına, belinde problem yoksa korkma.
Geçmiş olsun canım.
|
Adalet ablacigim benim sirt ve bel agrilarim ikinci ogluma hamileligimden miras kaldi. Yilda iki kez terapi görüyorum sürekli de jimnastik yapmam gerekiyor ama bahce sevgisi hastalik, agri tanir mi? Duramiyorum iste. Sanirim sizin yayla iklimi bu yil bizimle ayni gidiyor. Biz de tüm Haziran`da bahcede kisa süreli cay kahve icmek disinda oturup yemek yiyemedik. Umarim yazin geri kalani daha iyi gecer hepimiz icin.
Ben de senin gibi ilk üc yil cilgin gibi her seyi yetistirmeye calistim ama bu yil mevsimlik hemen hic bir seyi tohumdan ekmedim ve kistan baslayarak kalici bitkiler ektim. Simdi karsiligini aliyorum cünkü hem bakimlari daha kolay hem de her yil yeniden acacaklarini ya da tüm yil bahcede kalacaklarini biliyorum. Cesitli bitkiler cok güzel ama zaten bahcede yeterince yoruluyoruz bir de ekstradan eziyet oluyor.