View Single Post
Eski 24-06-2010, 20:51   #109
soilless
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Geçen sene bu nedir, nasıl bir şeydir diye merak ederek sadece ismen duyduğum ve bu sitede tanıştığım topraksız tarım ile ilgili hemen tüm konu başlıklarını ilk mesajlardan başlayarak okudum; okuyorum, uyguladım ve de uygulamaya devam ediyorum. Tüm bu mesajlardan edindiğim izlenim ve tespitlerim 3 madde ile özetlenebilir; 1) Bu konu başlıkları ve mesajlardan önce ülkemizde topraksız tarım hakkında çok kısıtlı ve özet bilgilerin bulunabildiği. 2) Besin eriyiğinin temininin olmazsa olmaz olduğu, 3) Azimle sabırla elde edilen en değerli bilgilerin hiç koşulsuz paylaşıldığı.

Gerçekten çok değerli ve detaylı konular ve paylaşımlar yapılmış. Kudret abinin bu son çalışmasını ve paylaşımını görünce bunları düşündüm.

Topraksız tarım konusunda bizlere her vesile ile öncülük eden, paylaşan, bizleri heveslendiren sevgili Kudret abiye sabırla azimle yaptığı saniye saniye ec ölçmek ve ayarlamak gibi çok önemli ve çok değerli bir çalışma olan bu otomasyon sistemi için ve bir kez daha heyecanlandırdığı için tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

Elinize, emeğinize sağlık.

Sistemin detaylarını merak ediyor ve heyecanla bekliyoruz.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön