View Single Post
Eski 22-06-2010, 20:36   #465
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Sevgili Sarıcan,

Enzim konusunda bizim tarafta oldukça başarılı gelişmeler var. Bizim yaptığımız enzim ve piyasadaki 3 adet organik ve mikrobiyal olan gübrelerle yapmış olduğumuz karşılaştırmalı denemeleri Ensar yakında fotoğrafları ile yayınlayacak.
İçilebilir enzim konusuna gelince aronya, kayısı, erik, çilek karışımından olan enzim çok başarılı oldu. Kobay olarak kendimiz denemeye başladık. Ensar başkalarınada ikramlarını sürdürüyor. İçenler çok beğeniyorlar.
Ayrıca benim nar posası ve çilekle yaptığım enzimde çok başarılı. Her akşam bir bardak içiyorum. Kobay olarak tek değilsin yani. Sevgili Sındırgılı kurdeşen dökmeden içebilir.
İçmek için enzim yapan ve tadını şekerli sevenler bir ay sonra içmeye başlasınlar. Ancak 3-4 ay bekleyen şişelerde hiç şeker tadı almıyorsunuz.
Galiba biz bu işi başardık. Artık yaz günleri buz gibi enzimler masamızda her zaman olacak.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön