Keşfetmek ve geliştirmek
Selahattin Bey merhaba
"...bakteri esaslı çok daha fazla geliştirilmiş bir içeriğe sahiptir"
Yanıtınız için teşekkür ederim. Gerek tübitak gerekse ABD'deki çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ticari kaygıları da anlayışla kaşılıyorum. Ama verdiğiniz yanıt benim için pek tatmin edici olmadı. Bakteri mi, değil mi yoksa başka tür bilmediğimiz bir organizma mı sorusuna yanıt alamadım. Ben sizlerden açıklama yaparken formül ya da başka türlü ticari bir bilgiyi açıklamanızı istemiyorum. Sadece gerçeği bilmek istiyorum ve forumdaki herkes de eminim sadece gerçeği bilmek istiyordur. Yeryüzünde daha önceden var olan mevcut bir bakteriyi mi keşfettiniz yoksa yepyeni ve kimsenin daha önce karşılaşmadığı, yeryüzünde de bulunmayan ve bilinmeyen yeni bir organizma mı geliştirdiniz (bir önceki mesajda geliştirdik dediğiniz için ben de bu sözcüğü kullandım.) Sorum gayet net ve açıktır. Yanıtlarsanız ben de merakımı gidermiş olurum. Eğer yeni bir bakteri keşfettiniz ise, bunun başka uygulamaları da olabilir. Yok hayır geliştirdiniz ise, o zaman durum daha başka olacaktır. Saygı ve sevgilerimle.
|