View Single Post
Eski 18-06-2010, 23:21   #53
Emre İlhan
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Sevgili dkp,

Eminim sizin de ortalarda gezinen kocaman bir büyüteciniz vardır, zararlıları ya da yeni sürgünü görebilmek için)

Sevgil emreilhan,

İlk mesajından sonra profiline bakıp yaşının 17 olduğunu görünce aramıza bir Fatih daha katılmış diye sevinmiştim. Sizlerin doğayla ilgilenmesi beni çok mutlandırıyor.

Gelelim gözlük meselesine. Yaşa bağlı yakını görememe durumu anlatılır gibi değil ) Ben de 12-13 yaşından bu yana gözlük kullanıyorum. İleri derecede olmasa da miyop astigmat vardı ancak yaş ilerledikce uzak camlarım bile hipermetroba döndü. Bak şöyle anlatayım sana, yakın gözlüğünü takmadan tabağındaki yemeği seçemiyorsun , fiyat etiketlerini okuyamıyorsun ) Neyse ki varilüks; hem uzak hem yakın ; mercekler çıktı ve yaygınlaştı da durumu kurtarır olduk)
Ne deyim Allah yardım etsin,halime şükreder oldum.Bu arada büyüteçten bahsedince aklıma düşürdünüz hemen bir tane edineyim.Zararlıları görmek için ne çabalar gösteriyorum bir bilseniz.Yaprak bitlerini kürdanla alıp beyaz cisimlerin üzerine koymalar falan.Gören deli sanar çevremdekiler hallerime çok şaşırıyor.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön