View Single Post
Eski 18-06-2010, 23:07   #89
natilus
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Sevgili natilus Dostum; Bu yıl özellikle sizin için yetiştirdiğim ürünlerden tohum ayarlayıp göndereceğim.Tabi bir aksilik çıkmazsa.

Saygılar
Sv:Bahtiyar02 dostum biliyorum hiç şüphem yok göndereceğinizden...
Benim bahsini ettiğim şey sizler gibi doğa dostu arkadaşların böyle nadir bulunan tohumlardan ürün yetiştirmek gerçekten olağanüstü bir şey geçen hafta Tekirdağ toplantısındaydık sizler gibi doğa aşığı bir kaç dost ile tanışma fırsatı yakaladım sv:ensar beyin fabrika arazisinde olağanüstü bitkilerle olağanüstü ağaçlarla haşır neşir olma ve daha yakından inceleme fırsatı yakaladık sağolsun ensar bey bizi çok güzel ağırladı misafir etti çiftliğindeki hayvanlarla yetiştirdiği beş altı çeşit domates fideleri ile tanıştırdı herşey olağanüstüydü bizler ensar beyin bu jesti karşısında ne yapacağımızı bilemedik ama çok güzel bir gün geçirdik tartışma ortamı ve sohbet çok güzeldi.. kısacası demem odurki amacım sizden tohum edinmek için şaklabanlık yapmak değil inanın gerçekten sizleri gıpta ile izlemek neler yaptığınızı nasıl başarılara imza attığınızı gördükçe doğanın bu mükemmelliğini en iyi şekilde değerlendirdiğiniz için sizler gibi insanlarla dost olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum... Başarılarınızın devamını diliyorum her şey gönlünüzce olsun

natilus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön