Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dortyuz
Daha fazla dikkat çekmesi için ayrı bir konu açtım.
Gittigidiyor.com'da izmirpazarı adlı kullanıcının sattığı venus flytrap konuları omurkuscu adlı kullanıcının da aşağıdaki mesajında belirttiği gibi tamamen sahtedir!
Dün yeni bir hesap açıp bir paket tohum satın aldım, ve gelenler omurkuscu'nun resimlerini gönderdiği tohumların aynısı.
İzmirpazarı hakkında Gittigidiyor.com'a gerekli uyarıyı yaptım, ve kullanıcının kendisine de bir mesaj attım.
Lütfen dikkat.
Alıntı:_____________________
Orjinal Mesaj Sahibi omurkuscu Mesajı Göster
Sayın praecox Hocam
İnternetten Gitti gidiyor.com dan 5.00 YTL,ye 15 Adet Venus Fly Trap tohumları aldım.Tohumlar bana Yurtiçi Kargo vasıtası ile İzmir Bostanlı Şubesi Mario VALLERİ isimli bir şahıstan geldi.Telefon olarak ta.0232 3628990 yazıyor.( Aradığım zaman Fax numarası çıktı. ) Tohumlarla birlikte birde tohumların nasıl dikileceği ve bakımı hakkında bir broşür geldi.Öğrendiklerimi ve broşürde yazanları uyguladım.Ama anladığım kadarıyla bunlar Venus fly Trap tohumu değilmiş.ben size bir resmini gönderiyorum.ve bu konuda diğer arkadaşların da mağdur olmaması için yorumlarınızı rica ediyorum.
Saygılar sunuyorum.
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi izmirpazari
arkadaşlar ben bu kişiden tohum aldım fakat bana tohum gelmedi sadece yetiştiriliş tarzlarının yazılı olduğu metinler geldi, ben nereden bileyim sattığım tohumların sahte olduğunu, ama önümüzdeki perşembe gidip venüs fly trap bitkisinin kendisinden 10 adet alacağım vede gittigidiyorda satışını başlatacağım, mağdur olan arkadaşlarada alış fiyatından vereceyim,
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi izmirpazari
bitkileri gördüm boyutlerı ufak ama hoş dediyim gibi perşembe satışına başlayacağım burayada resimlerini koyarım
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dortyuz
ben kuşkuculuğu sürdürüyorum kimse kusura bakmasın.
izmirpazarı kupresus'un belirttiği diğer tohum satan gittigidiyor üyesi'nden geçtiğimiz Aralık ayında bir paket tohum almış, yani farkı kesinlikle biliyor.
|
-Pes doğrusu! Dostlar Burada neler olup bittiğini birisi bana anlatabilir mi? Bu satıcı aklandı mı?
-Arkadaşlar dikkatli olalım. Piyasaya sürdüğü kalp parayı başkasından aldığını, Kendisinin de kandırıldığını, söylemekle kişi kolayca yakasını kurtaramaz. Velev ki aldatılmış bile olsa.
-Bir Sayın Üye uyarı amaçla bir başlık açıyor. Hakkında "Sahtekarlık" iddiası ile uyarı yapılan kişi "Kazıklandım" gibi ibareler de kullanarak, bir takım laflar ederek siteye giriyor. Kendisinin ve kendisini dolandırdığını öne sürdüğü kişilerin sorumluluğu hakkında hiç bir laf etmeden, başka bir ürünün tanıtımına geçiyor.
-Tam kurşun ya da bakırı paraya çeviren meslek erbabı gibi bir tavırla, bu kere başka bir ürün pazarlamaya kalkıyor.
-Bunu yaparken de bizleri altın alacağım diye, elindeki bakır kuruşları da kaybeden zavallılar yerine koymaya yelteniyor, gibi geldi bana.
-Yoksa yanılıyor muyum: