View Single Post
Eski 17-06-2010, 07:40   #440
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi finduk52 Mesajı Göster
Sevgili Orhan ağabeyciğim ben sorunun cevabını şimdiden biliyorum sanırım sizinki daha erken açacaktır. Hollanda da Türkiye yi geriden takip eden bir ülke sıcaklık konusunda . Yanılmıyorsunuz Ordu Fatsa doğumluyum 5 yaşımdan sonra İzmit te büyüdüm.Her iki şehiride memleketim olarak görüyorum. Ne kadar şanslıyım .

Desenize zakkum buranın şartlarına hiç uygun değil Çocukluğumda gördüğüm bütün bitkileri etrafımda görme arzusundan zakkumda listemde mevcuttu hayallerim suya düştü , napalım sağlık olsun . Bende sizin bodur zakkum ve diğer arkadaşların zakkum çiçekleriyle avunurum o zaman.

Sonbaharda ekilen tohumlarla baharda ekilen tohumlar birbirine yetişebildi demekki bu da

Burada bir Hollandalı bayanın bahçesinde mor ve mavi renklerde hazeran çiçekleri gördüm.Pembesi yoktu ama Tohumlar için şimdiden söz aldım. Olurda bir aksilik olursa sizden yardım isteyebilirim . Nazik teklifiniz için çok teşekkür ediyorum.

Hollanda dan kucak dolusu sevgi ve selamlar.
Sevgili Finduk52 burada bir cok bahcede zakkum var ancak cok büyük saksilara ekip kisin kilere kaldiriyorlar. Öyle bir yeriniz varsa almaktan cekinmeyin derim. Sevgiler.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön