View Single Post
Eski 15-06-2010, 21:11   #525
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Dağ çiği, teşekkür ederim. Kırlentler, rahmetli kayınvalidemin çeyizinden.

Adalet Hanım teşekkür ederim. Çim biraz bozulmuştu ama şimdi toparlandı. Bankın altında camgüzeli var. Hem daha önce aynı yere dikmediğimden hem de yarı gölge olduğundan çok güzel gelişiyorlar, asıl temmuzdan sonra orayı tamamen dolduracaklar. Geçen sene rozet çiçeklerim çok keyifsizdi, bu sene denemedim.

Sevgili Kekik teşekkür ederim.

Limon, ruhumu okumuşsun. Armandii'ne bayılmıştım zaten, düşünüyordum. Geçen sene demirin sağ yanına diktiğim iki farklı cins clematis keyifsizdi diye yaseminin yanına taşımıştım, dün oraya tekrar diksem mi diye düşündüm. Burada bazı duvarlardan sarkan pembe ponpon güller var, uzun süreli çiçekliler, bulursam mutlaka alacağım. Evin girişindeki merdivenlere sarmayı düşünüyordum ama dediğin gibi buraya da yakışır. Hüsnüyusufların arkasında da sarmaşık ortanca var ama gerçekten sarılır cinsten mi bilmiyorum. Öff yaa, daha daha diye diye bunun gerçekten sonu yok

Bu saatte evin içine yasemin kokusu doldu, geceleyin beyaz çiçekleriyle çok güzeller ama Limon, seninkiler kadar güzel olmadıkları için fotoğraf eklemiyorum

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön