Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği
Sevgili finduk çiçeklerin çok güzeller.Bahçen her baktığımda başka bir güzel oluyor.Peştamallarda çok yakışmış Karadenizlisin her halde bizim aslımızda oralardan.Pet şişeyle gölgede ne ektiysem tuttu.İnşallah senin çiçeğinde tutar.Bu arada doğum günün kutlu olsun.Allah sağlıklı huzurlu nice doğum günleri yaşatsın sana haa bol çiçeklii de olsun. Çok güzel hediyeler gelmiş hepsini güle güle büyüt.
|
Sevgili dağ çiği, çok teşekkür ediyorum. Eşimi bıktırmadan devam edebilirsem daha çok şeyler yapmak istiyorum . Ama laf aramızda yapılınca onunda hoşuna gidiyor beğeniyor. Geçenlerde baktım ki çiçeklerin resimlerini en güzel haliyle çekebilmek için taşların üzerine yerlere yatmış kendisinden beklenilmedik bir eylem

Bu ağaçlar netin başarısıdır. Hiç ilgisi alakası olmayan insanları bile nasılda ilgiye teşvik ediyor .
Ben baba tarafımdan dedelerimden Trabzon of kökenli , Fatsa Ordu da doğmuş fakat İzmit te büyümüş şimdi ise Hollandada ikamet etmekteyim. Yurdumun heryerini çok seviyorum ama yeşil doğa harikası karadenizimi ayrı seviyorum. Bir taraf masmavi deniz bir taraf yemyeşil çaylıklar fındık bahçeleri çeşit çeşit meyve ağaçları bolluk bereket .
Pet şişe uygulamasını sende gördüğümde çok hoşuma gitmişti . Akıl akıldan üstündür derler , gerçekten öyle . Bu uygulamayı bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum kendi adıma .
Rabbim o güzel günleri hep beraber yaşamayı nasip etsin inşaallah. Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Kucak dolusu gül kokulu sevgi ve selamlar ..