Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Bahçe güzelleştikçe güzelleşiyor, kıskandıracak hale geldi.
Güller mükemmel, hele buna bayıldım.
Sevgili Finduk'cuğum, inan gezmekten çok büyük keyif aldığım bahçelerin başında geliyor senin bahçen.
Bir yıl sonraki güzelliğini hayal bile edemiyorum.
Güllerin formları ne kadar da güzel, neden bizde böyle mükemmel güller yetiştiremiyoruz, topraktan mı, havasından mı, suyundan mı?
Ellerine sağlık canım, bol bol fotoğraf çek, bizleri bu güzelliklerden mahrum etme.
Sağlıcakla otur güzel bahçende, keyifli bir yaz geçir.
|
Sevgili Adalet ablacığım senden bu sözleri duymak beni çok onurlandırdı. Çok teşekkür ediyorum. Senin cennet köşesi bahçenin yanına bile yaklaşamaz bu bir gerçek ablacığım.
Kayınvalidem geçen gün artık çiçek miçek alma kıskanmaya başladım dedi şakayla (oda çok sever çiçekleri).
Ablacığım o gül henüz yeni geldi bakalım seneye benim elimden nasıl olacak bu kadar güzel olabilecek mi. Ben sizlerin güllerini çiçeklerini görerek benim çiçek aşkım depreşti inan.
Hala yapmak istediklerim bitmedi bitmesinde , şimdi yeni bir fikir oluştu bende hani ortadaki taş alan var ya orayı çim hayal ediyorum şimdide , şöyle yemyeşil ...
Eşim o kadar taşıdık canımız çıktı şimdide çıkaralım deme diyor.Dedim biz çim yapalım ben hergün onar onar taşır 1 haftaya bitiririm dedim. Ama ne kadar güzel olurdu değilmi piknik masası salıncak çimlerin üzerinde , oturduğumuz yerden kömürlük kapısına kadar çimlere gömülü yürüme yolu.
Ama ondan önce yapılması acil olan başka şeyler var. Mesela yağmur suyu bidonu yan duvara taşınması gerekiyor böyle çok sırıtıyor.Yan duvarın oraya minik bir mutfak tezgahı ve lavabo sebzeleri orada yıkamak için. İlk sırada bu işler var . Yavaş yavaş inşaallah.
Tekrar teşekkürlerimi sunuyor kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ablacığım ..