View Single Post
Eski 11-06-2010, 11:42   #3
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Araştırmalar sürdürülürse bilmediğimiz çok gerçekler ortaya çıkabilir.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Epsody
Benim bildiğim kadarıyla Salyangoz dışkısı ciltteki kırışıklıkları düzeltmek veya önlemek için kozmetik sanayinde kullanılıyor.
Sayın Doğasever başlığa ilgi göstererek konunun ayrıntılarının açıklanmasına olanak sağladığından senin araştırmacı kişiliğine şükranlarımı sunarım; Benim buradaki esas maksadım salyangozların zararlarını durdumak için onları bahçemde toplıyarak solcan gübresi ürettiğim ünitenin içinde özel bir bölme hazırlıyarak onları tutuklayıp yaşamlarını burada sürdürmelerin düşünmemin bir gereği olarak solucanlara sunduğum sebze atıklarından beslenmelerini sağlama düşücesinden sonra, onların bu atıkları yaşamaları için hızlı bir şekilde tüketmelerinden sonra dışkılarının olabileceğinin ortaya çıkmasıyla benim için iyi bir sonuç çıktı.

Bu canlılarda sindirim sistemlerinden geçirdikleri sebzeleri öğüterek eriyik halinde bitki besinlerine dönüştürüyorlardı, sonuçta insanların zararlı dedikleri bu canlıların bir faydalı yönünü daha keşfetmiş olarak bir ilke imza atmış bulunuyorum, bu konudaki gözlemlerime dayanan çalışmalarıma da ivme kazandırarak bitki besinleri oluşturmada bir seçeneğim olmasının heyacanıyla çalışmalarım hız kazanmış durumda siz arkadaşlarımın ilgileriyle dahada hız kazanacağı umudunu taşımaktayım.

Buradan bu konu başlığındaki yazılarımın takip edilmesi bile bana güç vermeye yetmektedir, bütün ilgilenen arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım, sevgiyle kalınız.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön