View Single Post
Eski 10-06-2010, 19:42   #394
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği Mesajı Göster
Orhan bey teşekkür ederim çok incesiniz.Bahçenizde tohumlar oluşursa isterim.yok olmassa canınız sağolsun. Siz hazeranların resimlerini sık sık çekin gelişimlerini izlemek keyif verici.Bu arada yeni aldığınız clematisleriniz ne durumda merak ettim çiçeklendilermi. Biliyormusunuz (nerden bileceksini)sizin sayenizde clematis sahibi oldum.Bahaustan aldığınızı yazmıştınız bende çok istiyordum clematis sahibi olmayı.İstanbuldaki bir arkadaşıma söyledim sağ olsun alıp yollamış bahçene benden hediye diye.Tekrar teşekkür ederim size iyiki varsınız.
Sevgili dağ çiği;
Hazeranlar hergün çok daha güzelleşiyorlar. Onların fotoğraflarını akşama ekleyebilirim belki! Zira evde temizlik var. Arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum.
Clematisler' den Negritjanka( mor çiçeklisi) ilk çiçeğini bu sabah açtı. Üzerinde epeyce tomurcuğu da var. Pembe olanınında henüz tomurcuk bile yok! Onları da fotoğraflarım.
Clematis sahibi olmanıza sebeb olmuş olmak hoşuma gitti doğrusu. Güle güle büyütelim.
Herzaman diyorum. Bu sitede, çoğu ilişkiler içten ve karşılık gözetmeksizin yürüyor. Bende buna bayılıyorum.
Sizlerde, iyiki varsınız.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön