View Single Post
Eski 09-06-2010, 21:54   #391
dağ çiği
Ağaç Dostu

dağ çiği's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili dağ çiği;
İtoş, yaz sezonu boyunca aç kalmayacak. Kışın ise, askerliğe kaldığ yerden devam edecek.
Hazeranların fotoğrafını çekmek için acele etmişim. Her geçen gün, daha yoğun ve farklı renkleriyle de çiçekleniyorlar. Birkaç gün sonra yine görüntülerim. Tohum alabilme şansı verirse, alır size gönderirim. Yoook! Alamadıysam, İstanbul' dan paket tohum alır gönderirim. Ama bana hatırlatmanız gerekebilir.
Koru çiçeği, çok güzel çiçekleniyor. Bakalım ne zamana kadar açmayı sürdürecek? Elim değipte, etrafındaki yabani otları ayıklayamadım.
Orhan bey teşekkür ederim çok incesiniz.Bahçenizde tohumlar oluşursa isterim.yok olmassa canınız sağolsun. Siz hazeranların resimlerini sık sık çekin gelişimlerini izlemek keyif verici.Bu arada yeni aldığınız clematisleriniz ne durumda merak ettim çiçeklendilermi. Biliyormusunuz (nerden bileceksini)sizin sayenizde clematis sahibi oldum.Bahaustan aldığınızı yazmıştınız bende çok istiyordum clematis sahibi olmayı.İstanbuldaki bir arkadaşıma söyledim sağ olsun alıp yollamış bahçene benden hediye diye.Tekrar teşekkür ederim size iyiki varsınız.

dağ çiği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön